Contact met Fleurs au Bourg (Huisjes in de Morvan Frankrijk) 

Uw gastheer en gastvrouw :

Wilco Bouwman en Mirjam Jacobs

Rue de l’église 1-7

71990 Saint-Léger-sous-Beuvray

Tel : +31 6 53586680 / + 31 6 30924973

e-mail : info@fleursaubourg.nl

 

Algemene informatie

Aankomst

Het adres van Fleurs au Bourg is: Rue de l’église 1, 5 en 7, 71990 Saint-Léger-sous-Beuvray. De GPS-coördinaten zijn : 46.9219194, 4.1036852.

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 16:00 uur in uw vakantieverblijf terecht. De sleutel hangt voor u klaar in de sleutelkluis naast de voordeur.

De sleutelkluis kunt u ook gebruiken als u een dagje van huis bent en bij vertrek.

Parkeren

Alle verblijven zijn tot de voordeur bereikbaar met de auto. U kunt rustig in- en uitladen op de binnenplaats. Daarna kunt u uw auto parkeren op de openbare parkeerplaats bij de kerk. Daar is voldoende ruimte.

Mindervaliden

Géén van de vakantieverblijven is geschikt voor personen die gebruik maken van een rolstoel.

Babybedje en kinderstoel

Een babybedje (120 x 60) en kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar.

Huisdieren

Huisdieren zijn in alle vakantieverblijven niet toegestaan, met uitzondering van Hortensia, waar u maximaal één huisdier kunt meenemen.

Internet

U kunt beschikken over een snelle internetverbinding via WiFi. Huisje Hortensia: nét buiten het huisje is de verbinding goed.

Tuin en terras

Fleurs au Bourg beschikt over twee tuinen met ieder twee terrassen voor gezamenlijk gebruik met de overige gasten. De terrassen zijn voorzien van een tuintafel met vier of zes stoelen met bijbehorende tuinkussens en een parasol met voet. Eén terras beschikt bovendien over een gasbarbecue/buitenkeuken. U kunt gratis van deze faciliteit gebruik maken.

Garages

Als gast kunt u gebruik maken van een eigen garage voor het veilig en droog wegzetten van (elektrische) fietsen en motoren. Er is voldoende ruimte voor meerdere motoren en/of fietsen.

Beddengoed

Beddengoed wordt aan u verhuurd voor een prijs van € 12,50 per persoon, per set. Een set bestaat uit een dekbedovertrek, hoeslaken en kussensloop. Het gebruik van ons beddengoed is, om hygiënische reden, verplicht. U treft de set beddengoed aan op ieder bed, dat u zelf kunt opmaken bij aankomst. Wij vragen u bij uw vertrek de bedden af te halen en het beddengoed in de wasmand achter te laten.

Bad-linnengoed

Desgewenst kunt u bad-linnengoed huren. Een set bad-linnengoed bestaat uit 3 handdoeken (50x100) en 3 washandjes. De prijs per set/per persoon bad-linnengoed bedraagt € 5,-. U krijgt dan ook één badmat (per badkamer) tot uw beschikking.

Keukenlinnengoed

Een set keukenlinnengoed, bestaande uit 3 keukenhanddoeken, 3 theedoeken en 3 vaatdoekjes is inbegrepen.

Verbruik van elektra, gas en stookhout

De kosten van verbruik van elektra zijn inbegrepen, maar gelet op de huidige energieprijzen zijn wij genoodzaakt de kosten van elektraverbruik boven de 40Kwh per dag, bij u in rekening te brengen.

Het aanwezige stookhout (alleen vakantieverblijf Hortensia) kunt u gebruiken en is inbegrepen in de huurprijs. Mocht u meer willen gebruiken, dan kunt u daarvoor zelf zorgdragen.

Schoonmaak

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de aanwezige schoonmaakmiddelen en de stofzuiger. Na uw verblijf wordt uw vakantieverblijf door ons schoongemaakt. Voor de eindschoonmaak brengen wij € 60,- in rekening. Indien u uw huisdier meeneemt (vakantieverblijf Hortensia) brengen wij € 20,- extra in rekening voor de eindschoonmaak.

Vertrek

Op de dag van vertrek verzoeken wij u uw vakantieverblijf voor 10:00 uur te verlaten.

Toeristenbelasting

De toeristenbelasting die wij afdragen aan de gemeente Saint-Léger-sous-Beuvray, bedraagt € 0,70 per persoon per nacht (uitgezonderd Glycines: € 1,00 per persoon per nacht) en wordt afzonderlijk gespecificeerd aan u in rekening gebracht.

Kosten

De huur van uw vakantieverblijf bedraagt:

Glycines vanaf € 575,- per week.

Lilas vanaf € 475,- per week.

Rosier vanaf € 475,- per week.

Hortensia vanaf € 425,- per week.

De weekprijzen zijn exclusief toeristenbelasting, de kosten van beddengoed, bad-linnengoed en de eindschoonmaak. Uw boeking is definitief na betaling van een aanbetaling van 30%.

Inbegrepen zijn kosten van stookhout en elektra (tot 40 kWh per dag), gebruik keukenlinnengoed.

Verwarming

De vakantieverblijven worden verwarmd door middel van elektrische verwarmingsplaten. Wij verzoeken u deze verwarmingsplaten uit te schakelen als u niet aanwezig bent.

Borg

Uw borg van € 100,- wordt terugbetaald op de bankrekening waar uw betaling van is ontvangen, na controle van het vakantieverblijf na uw vertrek. Eventuele schade en eventuele kosten van bovenmatig elektraverbruik wordt verrekend met de borg.

Contact

Zowel voor als tijdens en na uw verblijf kunt u met ons contact opnemen voor vragen en natuurlijk in geval van calamiteiten.

Wij hopen dat uw verblijf aangenaam is en aan de verwachtingen voldoet. Graag horen wij van u als iets niet naar wens is, zodat wij (in de toekomst) eventuele aanpassingen kunnen doen.

Een prettig verblijf gewenst!

Mirjam & Wilco

*
*
*
*
Opmerkingen:
(in letters) *